ΒΑΡΝΑ –  ΚΩΣΤΑΝΤΖΑ

  • varna

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

1η ΜΕΡΑ.ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ-Χρυσή Αμμουδιά .(490Km

Αναχώρηση από το γραφείο μας στις 07:00. Έλεγχος στα Ελληνοβουλγαρικά σύνορα Ορμένιου και είσοδος στη Βουλγαρία. Δια μέσου Σβίλεγκραντ, Τοπόλοφγκραντ (Καβακλή) θα διασχίσουμε μια όμορφη φυσική διαδρομή τις ήπιες πλαγιές της Στράντζας και θα φτάσουμε στη Μαύρη Θάλασσα στον Πύργο(Burgas). Γεύμα ατομικά εδώ. Στη συνέχεια αναχώρηση για Βάρνα. Άφιξη τακτοποίηση στα δωμάτια στην υπέροχη Χρυσή Αμμουδιά. Ξεκούραση. Το βράδυ δείπνο, βόλτα στην εκπληκτικά όμορφη παραλία,  που την κατατάσσει στην πιο όμορφη & οργανωμένη παραλία της χώρας. Διανυκτέρευση.

2η ΜΕΡΑ. Καλιάκρα, βασιλικοί κήποι Μπαλτσίκ.(170Km)

Πρόγευμα στο ξενοδοχείο μας και αναχώρηση στις 08:15 για τη χερσόνησο της Καλιάκρας (Βιότοπος & μουσείο, υποχρεωτικά πληρωμή εισόδου σε λέβα). Επίσκεψη συνέχεια στο Μπαλτσίκ όπου και περιήγηση στους καταπληκτικούς κήπους και το περίπτερο της Ρουμανικής βασιλικής οικογένειας. Συνεχίζουμε για στο Αλατζά μοναστήρι. Αναχώρηση για τη Βάρνα. Εδώ  χρόνος ελεύθερος για αγορές & γεύμα ατομικά το μεσημέρι. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Χρόνος για ανάπαυση ή μπάνιο στη Μαύρη Θάλασσα. Δείπνο στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

3η ΜΕΡΑ.  Ρουμανικό λιμάνι Κωστάντζας.(340Km)

Πρόγευμα στο ξενοδοχείο και αναχώρηση στις 08.00 ακριβώς με το πούλμαν για (μη ξεχάσετε τις ταυτότητες). Συνεχίζουμε για το  πανέμορφο τουριστικό θέρετρο της Ρουμανίας την Κωστάντζα διασχίζοντας τα παραλιακά θέρετρα με ονομασίες του Ελληνικού δωδεκάθεου. Μικρή περιήγηση στο ιστορικό κέντρο και χρόνος για αγορές στα καταστήματα και φαγητό ατομικά. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Ξεκούραση. Το βράδυ δείπνο & διανυκτέρευση.

4η ΜΕΡΑ. Μεσημβρία -ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ.(516Km)  

Πρόγευμα και στη συνέχεια αναχώρηση για επιστροφή. Άφιξη και περιήγηση στην Μεσημβρία(Nesebar) για τους Βούλγαρους. Ελεύθερος χρόνος να περπατήσετε στα γραφικά στενά της με τα παραδοσιακά Ελληνικά σπίτια και να δείτε λίγες από τις 80 εκκλησιές του παρελθόντος που σώζονται σήμερα. Γεύμα ελεύθερα εδώ. Συγκέντρωση και αναχώρηση για το μοναστήρι του Αγίου Γεωργίου στην Αγχίαλο. Συνεχίζουμε για την για επιστροφή μέσω Γιάμπολης. Άφιξη στα σύνορα Έλεγχος και είσοδος στην Ελλάδα.

ΤΕΛΟΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ

 

ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΚΑΤΑ ΑΤΟΜΟ

Δίκλινο/τρίκλινο:245€

Μονόκλινο:290€

Παιδικό ως 11,99 ετών:200€

 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:

* Μεταφορά με πούλμαν υπερυψωμένο. * Τρεις διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο LUNA 4*(πρώτη ζώνη) στη Χρυσή Αμμουδιά. * Τρία προγεύματα σε μπουφέ. * Τρία δείπνα σε μπουφέ(περιλαμβάνει δωρεάν ντόπια ποτά, μπύρες & αναψυκτικά δωρεάν). *  Αρχηγό του γραφείου συνοδό. * Ταξιδιωτική Ασφάλιση Επαγγελματικής Ευθύνης με την ΑΝΑΞ.   * Φ.Π.Α Εντός.

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:

* Έξτρα ποτά & φιλοδωρήματα. * Εισόδους μουσείων. * Ατομική ασφάλεια ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης που περιλαμβάνει έξοδα γιατρού, ως και κάλυψη εξόδων νοσηλείας κλπ. Έως 70 ετών(έξτρα 8€).*Ότι δεν αναφέρεται ρητά.

 

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΑΠΟ ΔΡΑΜΑ 04:00 ΚΑΒΑΛΑ 04:50 –ΞΑΝΘΗ 05:40 –ΚΟΜΟΤΗΝΗ 06:20-ΟΡΕΣΤΙΑΔΑ 08:45

 

Ο Αρχηγός της εκδρομής διατηρεί το δικαίωμα αλλαγής του προγράμματος χωρίς παραλήψεις

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

Κάνετε την πρώτη αξιολόγηση για το προϊόν: “ΒΑΡΝΑ –  ΚΩΣΤΑΝΤΖΑ”

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Price:245,00