ΤΗΝΟΣ – ΜΥΚΟΝΟΣ 6-9 Σεπτεμβρίου 2022

  • image3
  • image1

‘’ΤΟ ΓΕΝΕΘΛΙΟΝ ΤΗΣ ΥΠΕΡΤΑΤΗΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ‘’

4 ήμερη Εκδρομή      Αναχώρηση: 06/09/2022

1η  ημέρα  06/09

Αναχώρηση από την πόλη μας  στις  17.00 το απόγευμα . Στάση καθ’ οδόν για καφέ και φαγητό. Άφιξη στο λιμάνι της Ραφήνας το πρωί. Επιβίβαση στο πλοίο και απόπλους για Τήνο .

2η  ημέρα 07/09

Αναχώρηση από το λιμάνι της Τήνου  για το Ιερό Ίδρυμα Ευαγγελίστριας .Παρακολούθηση της Θείας Λειτουργίας στο ναό της Μεγαλόχαρης. Κοινωνία και περιήγηση στον ναό. Θα δούμε το ναό της Εύρεσης, το Μαυσωλείο της Έλλης, το μουσείο βυζαντινών εικόνων και κειμηλίων και τη σπουδαία Πινακοθήκη.  Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας . Χρόνος ελεύθερος για φαγητό και ψώνια..  Το βράδυ προαιρετική διασκέδαση. Διανυκτέρευση.

3η ημέρα 08/09

Μετά το πρωινό στο ξενοδοχείο αναχώρηση για προαιρετική εκδρομή στη Μύκονο. Φτάνουμε στο κοσμοπολίτικο νησί, ελεύθεροι για περίπατο στα στενά δρομάκια της πόλης που είναι πρότυπο κυκλαδίτικης δαιδαλώδης αρχιτεκτονικής. Θα δούμε την προτομή της Μαντώ Μαυρογένους, την Μικρή Βενετία , τους ανεμόμυλους τη συνοικία του Κάστρου , όπου δεσπόζει η Παναγία η Παραπορτιανή το στολίδι της Μυκόνου. Επιστροφή στην Τήνο αργά  το απόγευμα . Διανυκτέρευση.

4η ημέρα: 09/9

Πρωινό στο ξενοδοχείο και αναχώρηση για το μοναστήρι της Αγίας Πελαγίας .Θα δούμε το Ησυχαστήριο, το ναός της Αγίας, την   κάρα της και το  ναός της Ζωοδόχου Πηγής  . Επιστροφή στην πόλη . Χρόνος ελεύθερος για μια τελευταία βόλτα στο νησί. Έπειτα αναχώρηση για το λιμάνι, επιβίβαση  στο πλοίο και απόπλους. Άφιξη στη Ραφήνα , επιβίβαση στο λεωφορείο και αναχώρηση για το δρόμο της επιστροφής με καθ’ οδόν στάσεις, φθάνουμε στην πόλη μας με τις καλύτερες εντυπώσεις.                         

                                                                    

Τιμή συμμετοχής το άτομο  :    210 €


 Περιλαμβάνει:

  • Μεταφορές με πολυτελή πούλμαν του γραφείου μας
  • Τα εισιτήρια πλοίων Ραφήνα – Τήνος -Ραφήνα
  • 2 διαν/σεις σε επιλεγμένο ξενοδοχείο TINOS BEACH με πρωινό
  • Ξεναγήσεις – περιηγήσεις σύμφωνα με το πρόγραμμα
  • Ταξιδιωτική ασφάλεια και το Φ.Π.Α. της εκδρομής

Δεν περιλαμβάνει :

  • Ποτά, εισόδους σε μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους την ημερήσια εκδρομή στη Μύκονο
  • Φόρος διαμονής που πληρώνεται από τον πελάτη στο ξενοδοχείο .

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

Δώστε πρώτος μία αξιολόγηση “ΤΗΝΟΣ – ΜΥΚΟΝΟΣ 6-9 Σεπτεμβρίου 2022”

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Price:210,00