ΛΗΜΝΟΣ 25 – 27 Ιουλίου 2022

1η ΜΕΡΑ  25/07   Συγκέντρωση στο λιμάνι Αλεξ/πολης 6.30 πμ. Αναχώρηση 07.00 πμ. Άφιξη στην Λήμνο στο νέο λιμάνι της Μύρινας  12.20 πμ. Αποβίβαση από το πλοίο. Με το λεωφορείο μας μεταφερόμαστε στην πρωτεύουσα του νησιού. Ελεύθεροι για μια πρώτη γνωριμία με την πόλη. Βόλτα στα πανέμορφα σοκάκια της Χώρας. Τακτοποίηση στο Ξενοδοχείο. Στις 18.30  αναχώρηση για Ρεπανίδι (επίσκεψη στην Βυζαντινή εκκλησία του Αγ. Γεωργίου). Στις 20.00 θα βρεθούμε  στο Ενετικό κάστρο του Κότσινα όπου και το άγαλμα της ηρωίδας της Λήμνου Μαρούλας. Επίσκεψη στην κατακόμβη με τα 64 σκαλοπάτια κάτω από τον ναό της Ζωοδόχου πηγής. Μπορούμε να μείνουμε για φαγητό πάνω στην θάλασσα ή να επιστρέψουμε στην Μύρινα. Διανυκτέρευση.

2η ΜΕΡΑ 26/07 Πρόγευμα. Ημερήσια εκδρομή. Αναχώρηση στις  09.30 για  Κοντιά (επίσκεψη στους ανεμόμυλους, προαιρετικά στην Βαλκανική Πινακοθήκη). Συνεχίζουμε για Πορτιανού (επίσκεψη στο λαογραφικό Μουσείο, συμμαχικό νεκροταφείο). Επόμενος σταθμός η Νέα Κούταλη με επίσκεψη στο Μουσείο ναυτικής Ιστορίας και καφές στην παραλία. Συνεχίζουμε για Ιερό των Καβείρων και σπηλιά του Φιλοκτήτη. Θα περάσουμε δίπλα από την Λίμνη Αλυκή. Φεύγοντας από Κοντοπούλι  θα καταλήξουμε στο  Μούδρο  (Ναύσταθμος του Ελληνικού στόλου κατά τους Βαλκανικούς πολέμους) για επίσκεψη και  φαγητό. Επιστροφή 16.00. Χρόνος ελεύθερος για ξεκούραση και για μπάνιο. Το βράδυ προαιρετική διασκέδαση σε παραλιακή  ταβέρνα με μουσική. Διανυκτέρευση.

3η ΜΕΡΑ  27/07 Πρωινή επίσκεψη στο Φρούριο για όσους το επιθυμούν, στο Αρχαιολογικό Μουσείο της Λήμνου, και χρόνος  στην αγορά, για να προμηθευτείτε παραδοσιακά προϊόντα.  Μεταφορά με το λεωφορείο στο λιμάνι. Επιβίβαση στο πλοίο και απόπλους για την Αλεξ/πολη αναχώρηση στις 14.00, άφιξη στην πόλη μας στις 19.20.

 

ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ         155 € Το άτομο

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:

*  Δύο διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο Diamantidis 3***

*  Δύο πρωινά σε μπουφέ.

*  Τις μεταφορές και εκδρομές εντός του νησιού.

* Εισιτήρια πλοίων Aλεξ/πολη -Λήμνος- Αλεξ/πολη  ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ θέση.

*  Αρχηγό του γραφείου συνοδό.

*  Επίσημος  Ξεναγός.

*  ΦΠΑ +Ασφάλεια αστικής .

 

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:

  • Εισόδους μουσείων & αρχ. Χώρων.
  • Ότι δεν αναφέρεται ρητά στα περιλαμβανόμενα.

Ο Αρχηγός της εκδρομής διατηρεί το δικαίωμα αλλαγής του προγράμματος χωρίς παραλήψεις.

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

Δώστε πρώτος μία αξιολόγηση “ΛΗΜΝΟΣ 25 – 27 Ιουλίου 2022”

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Price:155,00